Om mig, Kevin Steffer

Mit online mottoJeg kan ikke forestille mig et liv uden nettet, web og online kommunikation og jeg kan i stor grad betegnes som en Homo Connexus – always online.

Min baggrund er relativ simpel: Jeg har en Højere Forberedelseseksamen anno 1997 og bliver i årene på HF så fascineret af nettet, at jeg køber mig en multimedie PC :) Og så går det egentlig slag i slag med at lære den at kende og få installeret Opasia med 14.4 modem og senere 56K.

Jeg laver min første hjemmeside i notepad med lidt CGI-scripts i Perl og C. Senere begynder jeg at have en server kørende og får en erfaring i IP netværk og egentlig først der en forståelse af, hvordan internettet egentlig er sat sammen. Men fra 1996 til 2000 sidder jeg stort set foran min PC, når jeg ikke er i skole eller er på arbejde, og koder røven ud af bukserne. Jeg får sat mig ind i HTML, DHTML, JavaScript, Perl scripting, Director (shockwave), VBscript (ASP), PHP, Java, Flash, 3D-studio Max, XML, XHTML. Og midt i alt dette får en pludselig lånt en basis bog om Windows programmering “Learn to program with Visual Basic 6″ skrevet af John Smiley udgivet af forlaget “active path”. Og det er en meget anderledes bog, fordi det lærer mig ikke bare at kode, men giver mig et indblik i kravspecificering, kundemøder omkring IT-programmering og meget mere. Den sætter skub i, hvad jeg i dag vil kalde et lille salgsmæssigt gén indenfor min udvikling.

Det er nok mit held, at jeg sjældent har, og stadig ikke, beskæftiger mig med noget meningsløst. Jeg har haft heldet til at være forholdsvis “early adaptor” på mange ting, som min kontaktflade synes er spændende, og det driver mig til hele tiden at bruge nærmest alt min tid på, at forbedre mig på de områder jeg arbejder på, og det er i udviklingen af websites i alle mulige afskygninger: webshops, extranets, marketingsites, kampagnesites, blogs, webapplikationer, webfeatures og webteknologier, men hvor måske den eneste fællesnævner er, at alting kan tilgåes via et domænenavn.

Mine spidskompetencer er, at jeg er god til at opfange kundens idé og signaler om, hvor opgaven omkring en ny/opdateret webløsningen skal bringe dem hen, og så gennemskue hele det tekniske setup, beskrive det for kunden, estimere tidsforbrug og økonomien på opgaven/projektet og sidst at sætte det i produktion.

Når jeg ikke lige kører i turbo-mode foran computeren så elsker jeg min guitar, en 18 hullers golf runde, fluefiskeri ved åen og ellers en hyggeligt glas vin eller en god øl fra vores mange fantastiske mikrobryggerier i danmark.

Mit arbejdssted siden 2001 er:

Co3 Web Agency
Strøget  40
7430 Ikast

Her bærer jeg den ydmyge title som udviklingschef og udfylder rollen, som den der starter vores integrations- og udviklingsprojekt op, fra de første kundemøder, igennem kravspecificering, tilbudsgivning, planlægning og igennem projekterne den tekniske dels projektstyring.

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>