Bone’s Restauranter på vej over storebælt

Tænk sig at avisen Børsen kom i dag d. 31. december 2009, og så med en artikel om vores kunde Bone’s Restauranter, som er på vej til ekspansion på Sjælland. Jeg havde ærligtalt ikke regnet med at få avisen i dag, og jeg synes det er vildt fedt at høre at Bone’s er klar til at indtage Sjælland, så det ikke kun er os jyder der kan nyde Spareribs på sin helt specielle amerikanske stil. Artiklen skriver meget forretningsteknisk og synes at Bone’s har fortjent et tilbageblik her på årets sidste dag – og så lad det være min sidste blog-post for i år :)

Bone’s er ikke alene unik på deres Spareribsmenu, men deres servicering af kunder online synes jeg også er ved at nå en karakter af at være unik.

Bone’s har som på restauranter også ekspanderet stødt med deres website, hvor de i årene efter 2000 for alvor satsede på online- og email-markedsføring og idéen om en Bone’s Family Club kom på banen, som i dag er omdrejningspunktet for kundeservice online.

Bone’s Take Away har også ad flere omgange fået tilført nye idéer og senest “Easyorder”, hvor det er muligt at gemme din Take Away-bestilling under et SMS-navn, så du nemt kan genbestille via SMS.

Når du skal besøge en Bone’s restaurant kan du benytte bordbestilling online, og det gør at starten på en restaurant oplevelse hos Bone’s kan gøres online som selvbetjening om det er bestilling i Take Away eller restaurantbesøg. Tilmed er bordbestillingen så “intelligent” at du får tilnærmelsesvis samme service som tidligere når det skulle foretages via telefonen.

Krøllen på halen er Bone’s Quality som er med til at sikre at Bone’s har fingeren på pulsen, når det kommer til kundetilfredshed. Her blive du ledt hen, når du har haft et besøg på en Bone’s restaurant eller har bestilt mad i Take Away. Så kan du skrive ganske kort om din oplevelse.

Jeg håber naturligvis på, at ekspansionen mod øst over det store bælt bliver en succes og vi skal lave flere online tiltag i løbet 2010.

Godt Nytår!

Link: www.bones.dk

, ,

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>