Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

DK-Hostmaster vs. dotDK i dyst om styring af vores .dk domæner

IT & Telestyrelsen har peget på dotDKs bud på at administrere vores .dk-domæner, det betyder at hvis dotDK nu kan vinde internet samfundets mening så bliver vores DK-Hostmaster vippet af pinden og vi skal fremover gøre det på dotDK "visionære" facon.

Efter at jeg selv har læst flere og flere indlæg om for og imod dotDK og DK-Hostmaster, tegner der sig et billede af at dotDK peger på en løsning med en partner Afilias som efter hvad jeg kan forstå har en løsning som er væsentlig mere "moderne" end den vi kender fra DK-Hostmaster og der skrives lidt om at DK-Hostmasters systemer er forældelde og at de ikke har været innovative eller udviklet sig særlig meget.

Jeg synes, DK-Hostmaster fungere fint for mig som med administrator på vores domæne administration, jeg synes at det er "bøvlet" at skulle ind i web-klienter som SpeednamesNameclient og Network Solutions. Det er tungt, det tager tid og hvis det kaldes moderne at man via et webinterface kan oprette en domæne med det samme og så undvære muligheden for en elektronisk måde at registrere domænerne på, så er der ingen tvivl om at jeg hellere vil leve med DK-Hostmater.

Jeg har også lidt den opfattelse at vores dk-domæner er et lidt følsomt teknisk området at skulle lave om på er jeg meget skeptisk overfor, fordi jeg til dagligt kender til vigtigheden for at det bare fungere og at kunderne flyver helt op under loftet hvis noget kikser i domæne registreringen eller fornyelsen også selvom det kan være kundens egen skyld. Det skal bare op at køre hurtigst muligt.

Jeg ser frem til den endelige beslutning med skepsis for at dotDK skulle vinde og vi ikke helt ved hvilke konsekvenser det får, men jeg må tænke tilbage på en af mine gode vendinger: Der findes ingen problemer, kun udfordringer!

Jeg har samlet lidt info om valgkampen hvis du vil dybere ned og danne din egen mening:

DKUUG støtter DK Hostmaster
http://www.comon.dk/news/dkuug.stotter.dk.hostmaster_37193.html

DotDK: Nu skal brugerne involveres
http://www.comon.dk/news/nu.skal.brugerne.involveres_36767.html

DK Hostmaster vraget af Telestyrelsen
http://www.comon.dk/news/dk.hostmaster.vraget.af.telestyrelsen_36760.html

Valgkamp skaber lavere .dk-priser
http://www.comon.dk/news/valgkamp.skaber.lavere.dk-priser_37097.html

Dandomain i oprør mod DotDK-støtte
http://www.comon.dk/news/dandomain.i.opror.mod.dotdk-stotte_37119.html

Klumme: Derfor skal DK Hostmaster beholde dk-administrationen
http://www.comon.dk/news/derfor.skal.dk.hostmaster.beholde.dk-administrationen_36840.html

Flere firmaer forlader DKregistrar
http://www.comon.dk/news/flere.firmaer.forlader.dkregistrar_37140.html

Flere nyheder fra ComON
http://www.comon.dk/tag/domaener_126.html


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>