Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Dynamicweb 7 ny version

Dynamicweb har releasepremiere for partnere i starten af september, og der er en hel del nyheder i vente.

"Dynamicweb 7" hedder opdateringen og byder på:

Office 2007 design og look'n'feel. 

Tilgang til eksterne databaser, hvor man kan lave forbindelser, forespørgsler, formularer baseret på egne eller nye tabeller og sidst publiseringer hvor du kan styre hvad der skal vises.

En forbedret brugerstyring, hvor der er lagt vægt på at man skal kunne ligge rettigheder på de enkelte elementer så som sider, moduler osv. istedet for som i dag at skulle styre alle rettigheder på brugeren.

En mere avanceret billedredigering til billeder i filarkivet.

Jeg glæder mig meget over, at det design af administration som blev præsenteret tilbage i oktober 2008 nu endelig er klar til lancering. Og positivt, at der er kommet mere til. Bl.a. forventer jeg mig meget af den nye mulighed for tilgang til data, da der ofte er behov for visning af egne data, og man ønsker oftest at bibeholde en central vedligeholdelse.

Brugerstyringen er virkelig at must-have tiltag. Det har i lang tid været en supporters krumme tå at begrænse en bruger i systemet. Så det glæder jeg mig rigtig til at se, hvilken løsning der er valgt og endnu mere, hvordan det bliver at arbejde med. 

Jeg vil naturligvis vende tilbage med mere konkret nyt i september.


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>