Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Dynamicweb 7 Partner Preview

Jeg var i dag til Dynamicweb 7 Partner Preview for at se og høre Dynamicweb præsentere den nye opdatering til Dynamicweb.

Highlights

Af highlights for dig som er webmaster og har den daglige vedligeholdelse bliver du nu hjulpet med drag’n’drop mulighed for sortering af afsnit, Office 2007 look’n’feel med “Ribbon”-bar som er kontekstfølsom og tilpasser sig. Bedre frontend editing, kladde mulighed og sammenligning mellem kladde og publiseret version. En “unpublish” funktion gør at siden ikke bare er skjult men helt umulig at se med en “forbudt adgang” side. Mulighed for at bruge og gemme sideskabeloner som i dag praktiseres ved at kopiere bestemte sider og tilrettet dem – hvor man så for afsnitopsætningen foræret, det er vi nu fri for og kan have oprettet nogle sideskabeloner som er mere klar til brug.

SEO modulet har også fået en endnu vigtigere rolle i dit daglige arbejde – den kan nu automatisk opdatere dine side titler, meta-keywords alt efter indhold på den pågældende side. Og det kan naturligvis slåes fra på de sider du manuelt optimere på.

dw7_page_paragraphs

Yderligere en udvidet upload funktion til filarkivet som giver muligheder for at bestemme om man ønsker at overskrive filer eller ej, ved upload af billeder kan de skaleres under upload så de passer til anvendelsesformålet, zip-fil upload med automatisk udpakning i undermappe og alt dette nu i en multi-upload funktion som også understøtter Firefox – FEDT, så er MAC administratoren ikke hængtet af!

dw7_upload_window

Filarkivet byder også på en forbedret billedredigering, forskellige listevisninger i stor-thumbnail, small-thumbnail og liste visning.

Action

Vi får systemet klar til demo fra uge 38 og de første løsninger forventes at gå ind i opdateringsrunden allerede fra uge 39 og frem. Dynamicweb forventer ca. 4 uger udrulningstid og derefter kommer custom-løsninger. Er du allerede interesseret i en demo på alle de nye features så skriv til bm@co3.dk

Next

Den 16. september er der Tech-Review, hvor jeg får mulighed for at kigge under motorhjelmen på Dynamicweb 7 og få lidt info med hjem på, hvordan de nye ting kan tilpasses med udvidelser, moduler osv. Uhhh glæder mig allerede.


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>