Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Dynamicweb 7 Tech-Review i Århus

Jeg var til Dynamicweb 7 Technical Review i Århus. Begivenheden var flyttet til SAS Radisson i centrum og det var også rigtig godt besøgt. 

Sebastian Dammark var begyndt med at demo adskellige nye features, da jeg kom efter jeg endelig havde fundet en parkeringsplads og fundet konferencelokalet (PUHA var jo helt forpustet). Han demonstrede det nye Management Center og de nye moduler Forms og Datalist, som helst sikkert vil kunne løse mange problemstillinger i fremtiden, hvor vi før var nødt til at udvikle et simpelt .NET modul.

Lars Sørensen kom til for at demo nogle af de nye tiltag der er for os .NET udviklere og startede ud med at præsentere sig selv og sin rolle som "Product Owner" på Dynamicweb eCommerce og nu også Dynamicweb Evangelist men udover at præsentere det nye partner web "Engage" så demonstrerede han, hvordan vi kan arbejde med Forms og Datalists i .NET og det er rigtig fedt at der ikke var det helt store nye at se. Og viste også lidt på de nye måder at laver brugergrænseflade på i det nye Office 2007 design og hvilke kontroller der kan anvende.

De har udbygget Extensibility API'et til at omfatte et nyt DataManagement namespace – og det synes jeg er et rigtig sundt tegn at API'et ikke byder på en ny måde at gøre tingene på, men at måden vi bruger Dynamicweb eCommerce API'et på, nu også gælder for flere og flere features på Dynamicweb CMS API'et! Det er helt klart et udtryk for mere synergi og en mere gennemtænkt platform og indlæringskurven er meget lavere, det DUR!

Det betyder så også at der ikke være noget revolutionerende i dagens Tech-Review og det tager jeg som et positivt tegn, men jeg kan også fristes lidt til at tænke på at der ikke er blevet arbejdet så meget med API udvidelser som der blev med lanceringen af Dynamicweb eCommerce for år tilbage, men det kan være jeg bliver overrasket når jeg får installeret den Release Candidate version vi fik med hjem på en USB! Fedt træk iøvrigt!

Jeg iler til min Release Candidate og vender stærkt tilbage når jeg opdager noget der skal ud i blogosfæren. 


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>