Dynamicweb modul til at fjerne statistik script

I udviklingen af et website i Dynamicweb løb jeg ind i et problem, som tog tid at opklare men heldigvis kunne løses relativ nemt, nemlig med et lille modul.

Vores situation med Flash indlæsning af XML data

Vi ville indlæse XML data fra en Dynamicweb løsning ind i en Flash film som lå på et andet domæne navn.

www.domain1.com (Flash viser data fra XML output fra www.domain2.com/Default.aspx?ID=123)

Når vores bruger nu er på www.domain1.com og skal have hentet en side fra www.domain2.com, så startes der en ny session på www.domain2.com, og når der startes en ny session på en Dynamicweb løsning, så er der et fint javascript i slutning af dit indhold.

Uheldigvis gør dette javascript i vores tilfælde vores XML ugyldig og Flash filmen kunne ikke læse XML’en (klart!), men hvis vi trykkede F5, så fungerede det (klart! vi har jo en kørende session på www.domain2.com, og dermed laves der ikke noget javascript på vores side 2. gang).

Udviklet løsning med Dynamicweb API

Vi var så heldige at Dynamicweb API’et giver os mulighed for at bestemme om dette javascript skulle med ud på siden eller ej.

Med en PageTemplateExtender kan vi udføre flg.:

public override void RenderTemplate( Dynamicweb.Templatev2.Template Template )
{
base.PageView.StatisticsJsScript = “”;
}

Men vi kan ikke bare fjerne det konsekvent, så der måtte noget mere til for at det kunne ville gælde for den side, som leverede noget XML.

Derfor lavede jeg et lille modul, hvor vi kan registrere de ID-numre på sider, hvor javascriptet konsekvent skal fjernes fra.

Kan du bruge sådan et modul eller måske har du lyst til at bygge videre på det til et anden formål, så skriv til mig på kevin@websiteudvikler.dk. Jeg håber snart Dynamicweb giver mulighed for at du kan downloade modulet på engage.dynamicweb-cms.com på noget Market Place (se evt. http://pterkildsen.com/2010/09/15/validating-links-in-dynamicweb-cms/)

, , , ,

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>