Dynamicweb søgefiltre bliver bedre efter en workshop

Workshoppen i dag hos Dynamicweb koncentrerede sig om to ting. Først havde vi strengt brug for en mulighed for sprogstyring af filtrene og det lovede Dynamicweb, at det kunne vi få i dag.

Her til aften er der så tikket en mail ind med en hotfix release 19.2.3.1, hvor det nu er muligt at lave extensions til filtre, hvilket betyder, at vi nu har mulighed for at oversætte filtrene. Det er f….. pisse godt gået Dynamicweb, at i inden for meget kort tid, stemmer de rigtig folk sammen om en workshop for at få input, og så leverer i – det er så lækkert!

Tusind tak til Kristian Knudsen, Jeppe Eriksson Agger, Pavel Volgarev og fedt også at høre inputs fra Lars Sørensen (Bleau A/S).

I næste uge vil der komme endnu en hotfix release, hvor det så bliver muligt at oversætte data i ProductCategory modulet samt at paginering fejlen vil være løst.

Det ser vi frem til.

Der blev også tid til, at snakke lidt omkring JSON og XML output fra søgninger op med det nye Lucene indeks. Og Pavel var skarp og fandt lidt i gemmerne, som jeg lige vil dele.
I søgninger på produkter kan du tilføje et paragraphID og o=json eller 0=xml til URL’en, så får du output som JSON og XML. Lækker detalje, hvis du skal lave AJAX søgninger.

 

, ,

2 Kommentarer

 • Lars Sørensen siger:

  Hej Kevin,

  I ver vel knapt nået hjem, før der lå et hotfix:) Lad os slå et slag for flere af den slags seancer. Glæder mig til at se, hvad den næste uges tid bringer!

  /Lars

  PS. Det var Kristian Knudsen;-)

 • Kevin Steffer siger:

  Ja, det kunne være fedt med flere seancer – måske vi kunne etablere dem oftere over gotomeeting.com, så vi hurtigere kunne etablere kontakten til hinanden istedet for at skulle mødes.
  Men, jeg snakkede kort med Jacob Johnsen og han var klar på, at pushe lidt på for at få frekvensen op på sådan noget – fordi det er da bare vildt effektivt.

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>