Dynamicweb søgefiltre er mangelfulde så vi skal til workshop

Dynamicweb lancerede en større opdaterings pakke tilbage i efteråret 2010, eCommerce Powerpack til version 7.2, som gav os nye features i Dynamicweb eCommerce og en specielt én af dem, synes jeg så rigtig spændende ud, og det var en ny søgemaskine baseret på Lucene.

Søgemaskinen havde en feature, som flere udviklere længe havde spurgt til og i flere variationer forsøgt at tilstræbe med eksisterende funktionalitet nemlig søgefiltre. Nu er de med i pakken.

Dynamicweb eCommerce search filters

Produktet er på overfladen helt fantastisk at se i funktion, det har hastighed som Google og fleksibilitet som vi ser på større også internationale webshops – FEDT! Men når vi dykker ned i motorhjelmen og i praksis skal implementere søgefiltrene viser de sig mangelfuldt frem.

Jeg har sammen med mine kollegaer i Co3, Martin Nielsen (http://twitter.com/boedlen), Allan Iversen (http://blog.aicoding.dk/) fundet nogle helt konkrete mangler som er:

  • filtrene understøtter ikke mere end et sprog
  • filtrene får paginering til altid at vise, at der kun er 1 side
  • filtrene er langsomme at indlæse, så snart man ikke bare har et par filtre med få options

Så det har vi fremlagt for Dynamicweb og nu skal vi til en workshop på tirsdag d. 17. maj med agendaen: flere har påpeget mangler i søgefiltrene, og lad os få tingene frem, så vi kan få lavet det ordentligt.

Vi glæder os, og jeg skal nok holde dig orienteret med fremskridt efter workshoppen.

Har du oplevet mangler i Powerpack’en, så skriv til mig, så skal jeg tage det med til workshoppen på tirsdag.

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>