Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Dynamicweb Technology Preview 2008-3

Jeg var til Technology Preview 2008-3 i dag for at høre og se hvad Dynamicweb kommer med i deres kommende opdateringspakke. Jeg skal lige huske at nævne at det ikke er alle nye features som er inkluderet i din opdateringsaftale til din Dynamicweb løsning, nogle kræver nye moduler.

Nogle af de nye fede features

Nyt interface

Den store ændring er opbygning efter Microsoft Office 2007 udseende.
(PRE-RELEASE) er ikke som standard slået til og der kan være fejl forbundet med aktivering

dw_new_interface_preview_3

Template Editor

Og for os som kan lide at få fingre i templates en ny template editor.
(PRE-RELEASE) er ikke som standard slået til og der kan være fejl forbundet med aktivering

dw_new_template_editor_2

Den nye editor har syntaks-farver og formattering som giver et meget bedre overblik, men bedst synes jeg næsten er at Dynamicweb nu understøtter XSLT baseret templates overalt og man med den nye editor lige kan klikke på "Convert to XSLT" – det er "top dollar!".

Der er også kommet to yderligere spændende ting den første er en "Fix HTML" som lige ryder op i template og stort set forsøger at konvertere din template til XHTML standard med små-bogstaver i tags og attributter og med /> endelser på image- og br-tags. Den anden er at editoren har indbygget dokumentation som er direkte koblet op på Dynamicwebs template portal. Det betyder at du har mulighed for at få en oversigt over alle de tags som kan bruges i den pågældende template.

Når vi nu er ved templates er det også værd at nævne at man fremover kun kan se de template-mapper som man har installeret moduler til – det giver et meget bedre overblik over hvor man skal dykke ned for at redigere noget.

Dynamicweb eCommerce Order checkout re-design

Hele ordre-checkout forløbet er blevet re-designet og blevet noget mere solidt, der er ikke så meget nyt vi kan vise, fordi den består stadig af nogenlunde de samme steps, men nu med flere muligheder bl.a. i form af validering af brugernes indtastnig og mulighed for nyhedsbrev-tilmelding m.m.

Dynamicweb eCommerce Orderline Fields

Det lyder som noget meget teknisk, og det er det også lidt. Forklaret på en anden måde er det parameter-baseret produktbestilling. Fx salg a gardiner, vinduer, døre, tag osv. kan nu i checkout forløbet understøttes af at brugeren indtaster fx meter, længde, højde og m2 eller i princippet hvad  som helst og dette også med understøttelse af de nye server-side valideringsmuligheder vi har fået med valideringsgrupper.

Dermed får vi også flere muligheder for at udvikle bruger-input baserede produkt priser. Det skal dog udvikles til din løsning i form af en "Price Provider" men det at brugeren kan indtaste af han ønsker 460m2 tag så giver det jo mulighed for at vi kan ligge en rabat struktur ind så han får en god pris for varen ved en god handel!

Dynamicweb understøttelse af Mindworking Mediedatabase

(PRE-RELEASE) er ikke som standard slået til og der kan være fejl forbundet med aktivering

Vi ser denne funktion kærkommen da vi har arbejdet med Mindworking i over et år nu og har bygget Mindworking Mediedatabasen ind i løsninger vha. Mindworkings egne Web Services. Nu har Mindworking og Dynamicweb bygget bro og det er nu muligt at bruge Mindworkings meget fleksible Mediedatabase sammen med din Dynamicweb løsning.

mindworking_mediedatabase_dw_integration_2

Og denne bro er også tænkt ind i Dynamicweb eCommerce så den kan virkelig få en hel central rolle i billedstyring til produktvisninger med denne billedfremviser

mindworking_mediedatabase_imageviewer_2

Her kan vi zoom’e rotere og ellers lege med produktvisning på en rig måde med gode forudsætninger for at brugerne får en bedre produktoplevelse.

Så er vi igennem nogle af de nye fede features, personligt glæder jeg mig rigtig meget til at løsningerne bliver opdateret så vi kan komme igang med at udnytte disse gode tiltag.


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>