Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

E-handel tøj sælges mere og stadig bedst

E-handelsfonden har lige udgivet 3. kvartals nøgletal på vores e-handel i Danmark og den viser, at af de fysiske produkter sælger beklædning mere (6% mere end 3. kvartal 2007 som var på 17% af de fysisk e-handlede produkter) trods en samlet tilbagegang.

E-handel er gået tilbage med 0,8% i 3. kvartal 2008 i følge analysen, selvom den har været i en forrygende fremdrift på 3, 4 og 5% pr. kvartal, siden analysen har ført statistikken fra januar 2008. Om det kan skyldes finanskrisen eller en bevidst opbremsning, inden vi giver den rigtig gas i julehandelen, det må vi vente med at se til 4. kvartals tal bliver offentliggjort.

Når jeg tager mine tekniske "briller" på, så tror jeg forklaring på, at tøjet sælger mest kunne være, at tøj altid har været solgt på at være smart og måske også lidt på at blive solgt smart. Alt det er muligt i e-handel. Anderledes forholder det sig når vi skal købe ting fra byggemarkedet, så skal vi oftest søge faglig viden, så vi nu får købt den rigtige vare. Der er også pga. lovgivningen indenfor området som spiller ind.
Men moden skal også have den ros at den helt klart har været drivkraft på de mange krav til billedmaterialet og kvaliteten på grafisk fremstilling på nettet. I det hele taget har moden jo altid haft de mennesker omkring sig som også kan være kreative på nettet i dag.

Er du skeptisk overfor at tage udfordringen op så spørg til råds, vi vil meget gerne give dig al den viden der skal til for, at du ikke tager den forkerte beslutning.

Info om analysen

E-handelsfonden er en fond der administrere e-mærket og stiftet af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, Finansrådet, Dansk Industri, HK, ITEK, Dansk IT, ITK, IT-Branchen og FDIH.

E-handelsfonden er sammen med Post Danmark, PBS og Kelkoo om at levere en Dansk e-handelsanalyse.

Du kan læse mere på:

http://www.e-handelsanalyse.dk
http://www.e-maerket.dk/


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>