En app på under 5 min med Visual Studio LightSwitch

Microsoft har udgivet et nyt produkt, LightSwitch, i Beta og det ser  ret cool ud mht. at kunne lave nogle apps hurtigt, med en standard brugergrænseflade.

Her til aften fik jeg så prøvet, at lave et LightSwitch projekt – og er du gal mand! Det var så nemt, at jeg var nødt til lige, at lave en screencast på de mine første 5 minutters erfaringer med LightSwitch, det er ret smart!

Se det lidt i forhold til webudvikling, så appellerer LightSwitch helt klart til fx indtastningsopgaver, som kan udføres meget tidligere, da brugergrænsefladen kan laves på meget kort tid og ellers er det oplagt til:

Jeg må personligt sige, jeg er meget overrasket over alle de ting, som jeg får foræret i forhold til, at skulle lave det i ASP.NET WebForm eller .NET WinForms, hvor denne type projekt i det hele taget er intelligent i forhold til dine data – FEDT!


3 Kommentarer

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>