Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Er Twitter så realtid at du spammer?

Jeg har i noget tid skelet lidt til nogen på Twitter, som skriver noget i stil med sådan her:

Tak for RT af <link> til @navn

Det er skide godt tænkt, men det irriterer mig helt vildt, at jeg skal se på de samme tweets flere gange! Det er bare for meget!

Jeg må dog erkende, at jeg selv har eksperimenteret lidt med, hvornår jeg skal tweete om mine blogpost, hvis jeg skal ramme de personer på Twitter, som jeg gerne vil i dialog med omkring min blogpost.

Jeg har også bemærket, at hvis mit tweet bliver re-tweetet dagen efter, så kommer der lige en bølge traffik mere på min blogpost.

Fænomenet har jeg tænkt over i noget tid, og også været lidt inde på via et podcast (se kommentarerne). Og det handler lidt om, at når din Twitterstrøm når et flow, så er det vildt krævende at indhente, når du har været væk fra Twitter i en halv dags tid. Derfor vil du typisk kunne blive orienteret om interessante tweets via retweets, men når du selv begynder at kommentere retweets igen med et bit.ly link som ikke siger nogen som helst om indholdet, så synes jeg det begynder at tangere spam.

Hvis du bruger Twitter til at markedsføre dit webindhold så pas på, bare fordi du ser effekten af re-tweets, at du ikke overdriver. Det virker i hvert fald negativt på min hjerne!

Brug evt. et værktøj som TweetStats til at se på dine tweets, og hold det op mod din Google Analytics rapporter, så du kan se, hvilke tidspunkter der giver de bedste besøgende for dit indhold.

Nu må jeg skynde mig at afslutte, for jeg skal lige nå at smide et tweet ud i min primetime :)

Har du oplevelser af samme karakter eller andre opservering om Twitters realtids problemstilling, så hører jeg gerne fra dig.

,

En Kommentar

  • Henrik Blunck siger:

    Der er ingen tvivl om at re-tweets kun bør bruges til at signalere: dette er et tweet jeg synes om, og så meget endda at jeg meget gerne vil dele det med andre.

    Hvis folk bare ukritisk re-tweeter hinanden ender det med at blive virkningsløst. Men faktisk kan et re-tweet fra en af de store drenge have kolossal påvirkning på trafikken, og så er det jo det hele værd, hvis man samtidig har sikret sig, at ens tekster konverterer de besøgende til kunder på et affiliate produkt samtidig. :-)

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>