Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Første måned med websiteudvikler identitet

Mit online mottoJeg har haft min tvivl og overvejelser om at skifte min identitet ud fra at være “Kevin Steffer” til at være “Websiteudvikler“.

Går du med tvivl og overvejelser om du også skal have et alias som er mere fagligt end personligt, så tøv ikke længere – det er det bedst jeg har gjort!

Online Markedsføring var nøgleordet

Jeg har blogget i nogle år på engelsk og så begyndte jeg på dansk og på det sidste har jeg fået rådgivning af Ib Potter på emnet “Online markedsføring” via IT-Forums SIG (Specielt Interest Group). Rådgivningen tvang jeg mig selv lidt ud i efter at have læst bogen “New Rules of Marketing & PR” og det har i den grad givet mig en balast som jeg ikke anede eksisterede.

I grove træk handler det om konstant (og jeg mener konstant) at være bevidst om:

 • hvem kommunikere du til
 • hvad kommunikere du
 • hvad er din forventninger til modtagelsen af dit budskab
 • hvad er succeskriteriet.

dette sammenholdt med at godt indhold skaber værdi for dine modtagere og ellers giver anledning til at ytre holdninger og meninger.

Værktøjskassen

For at få dit budskab ud til dine lyttere og din målgruppe så kan du prøve de steder jeg anvender

Resultatet

Med et dedikeret fokus på ovenstående på den første måned efter skiftet fra “Kevin Steffer” bloggen til “Websiteudvikler” bloggen har jeg opnået:

 • 145% mere traffik
 • 143% flere sidevisning
 • 60% flere kommentarer
 • 45% tilgang på RSS tilmelding

Talene taler for sig selv – men det fedeste er, at fornemmelse af at have nogle lyttere.

Tak

Til mine fellow followers på twitter.com/webudvikler, tak! et STORT TAK – jeg er vilde med jeres links og input og jeg håber i også får noget ud af at følge mig.

, , , ,

7 Kommentarer

 • Man må sige resultatet er positivt – selvfølgelig er der vel også lidt naturlig stigning med i de tal?
  Overvejer stadig selv om jeg skal skifte identitet så website matcher twitter profil osv – og dine tal synes at tale for det

 • Steen Olsen siger:

  Kommunikation er en suveræn spændende disciplin og mestrer man den, så når man bare længere. Punktum. Nogle kalder det branding…
  Tillykke med resultatet – jeg har ikke fulgt dig endnu, men gør det nu :-)

 • Potter siger:

  Dejligt med nogle tal på bordet. Og tak for at dele ud af de steder du bruger, til at booste dit besøgstal.

  Hvor meget af stigningen står Twitter for? Jeg oplever selv, at Twitter er en fantastisk “booster” til min blog, da jeg tweeter og blogger om de samme emner – og dermed burde være samme målgruppe.

  Glæder mig til at følge udviklingen fem over. Og nu vil jeg over og se på nogle af de platforme du bruger. Måske der kunne blive en åbning til mig 😉

  Venligst
  Potter

 • Kevin Steffer siger:

  @Martin, Jeg har tidligere haft en stigning på mellem 10-20% besøg og 20-30% sidevisninger, så jeg er selv meget overrasket over resultatet som Websiteudvikler.

  @Steen, Tak og det glæder mig. Jeg skal vist også have kigget lidt på din blog http://www.soalive.dk/blog/, det ser ud til at der kunne gemmes sig et guldkorn eller mere.

  @Potter, Twitter udgjorde ca. 5% tidligere, men er nu på 25% :) Så den har overhalet organisk Google.

 • Kasper siger:

  Kære mand formerly known as Kevin Steffer, nu Websiteudvikler!

  Jeg er først stødt på din blog fornyligt, men jeg vil rose dig for at lægge refleksioner og tal til offentligt skue. Transparens er for mange mindre erhvervsdrivende ofte vejen frem.

  Pøj-pøj med kommunikations-/positioneringsapproachet!

  Alt godt,

  Kasper

 • Kasper siger:

  Nu har jeg været lidt omkring — og sidder faktisk tilbage med en fornemmelse af tvivl om dine kommunikationsbullets ovenfor. Vil du sælge udviklingsressourcer? Hvad er egentlig succeskriteriet for dit site?

  Jeg håber, du ta’r spørgsmålene i den ånd, de er skrevet — som oprigtig interesse, ikke kritik.

  Alt godt,

  Kasper

 • Kevin Steffer siger:

  @Kasper, jeg blogger for at vidensdele på mit faglige felt, men når der ikke lige skrives på min blog eller researches så har jeg mit arbejde i Co3 A/S som optager min tid.
  Du kan læse mere om min baggrund på min “Om mig

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>