Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Google Apps anvendes i det offentlige

Jeg snublede over et arragement: Konference om "Open source-software i det offentlige". Egentlig ville jeg lige undersøge hvor i Danmark arrangementet finder sted, og til min store overraskelse faldt jeg over at tilmeldingen skér ved hjælp af Google Apps, nærmere regneark programmet “spreadsheets” mulighed for at lave formularer.

 Ministeriet_bruger_google_apps_2
http://www.softwareborsen.dk/konference-om-open-source-software-i-det-offentlige

Det synes jeg da er dejligt at se. 
At det offentlige anvender gratis software virker stærkt på mig, sådan lidt i stil med: “Hvis de bruger det så kan vi andre vel også!”.

Det skal jo så siges at det jo i dette eksempel kun er en tilmelding til et arrangement og derfor ret simpelt dokumenthåndtering, men bare at de bruger det til dette formål betyder jo at de sikkert kender lidt til resten af Google Apps.

Læs mere om Google Apps


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>