Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Google Wave til 100.000 nye beta testere

Det er i morgen at Google vil give Google Wave konti til 100,000 beta testere.  
Hvis du ikke ved, hvad Google Wave er se tag et kig på denne 1t 20min lange introduktion:

Hvis du ønsker at anmode om adgang til en Google-Wave-konto skal du gå til https://services.google.com/fb/formularer/wavesignup/

Jeg har leget med G’Wave i en måned nu, og jeg tror på konceptet som bidrager med ubegrænsede ideer til hvordan man kan integrere en G’Wave i andre typer indhold, som fx websider, blogs, Unix/Linux-terminaler og irc osv. I sin kerne er det intet andet end en strøm af beskeder i et tidslinje forløb, som den kendes i log-filer.

Der er folk, der siger, at Google Wave kunne være en e-mail-killer applikation. Jeg ville elske at se det, men tvivler på at jeg kommer til at opleve det i mit liv, når jeg tænker på alle de fax maskiner som stadig lever!

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Happy G’waving ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>