Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Internet Explorer 8 (Beta 2)

Jeg har kigget på IE 8 Beta 2 og set diverse præsentationer af den og har selv afprøvet noget af de nye facetter.

De nye ting er fx. InPrivate, Activities, Web Slices, indbygget Developer Tools, ny JavaScript motor, JavaScript Profiling, Compatility View, Suggested Sites. Jeg vil ikke gå i dybden med dem alle her.

InPrivate

Er efterhånden standard funktion til at surfe uden at browseren sporer din adfær og du derfor ikke har efterladt spor på PC’en når du lukker dit vindue efter at have haft InPrivate slået til.

Activities

En smart feature som gør markering af ting intelligent i form af genbrug til en ny søgning, søgning på maps osv.

ie_8_activity_1_3

Her har jeg markeret ordet Microsoft og når jeg slipper min markering får jeg det blå Activity symbol frem. Når jeg klikker på symbolet ser jeg mulighederne

ie_8_activity_2_6

Så får jeg liste over mine standard-activities og uden videre får jeg en “popup”-vindue frem på Microsoft i Redmond. Uden navigering til maps.live.com.

Web Slices

En unik måde at give brugere nogle rigtig gode bookmarks. Web Slices er en i princippet en bookmark på en del af en side. Fx som her på ebay der

ie_8_webslice_1_2
Når et element på en side understøtter “Web slices” bliver det grønne ikon i værktøjslinje aktiv. Og Når man med musen kører hen over et “Web Slices” kommer ikonet til syne.

ie_8_webslice_2_2

Klikker man på ikonet er det som at bookmark’e en side.

ie_8_webslice_3_2

Siden kommer så frem med en titel på “Favorites” bjælken og man kan se alt efter skriften på sin Web slice om den er blevet opdateret som er i fed kursiv skrift, klikker man så på den så kommer Web slicen frem med de detaljer den består af. Her ses at det ikke behøver at være de samme detaljer som blev vist på siden.

Web Slices spår jeg bliver ret hot indenfor e-commerce, communities og social sites, hvor man kan få opdateret indholde hele tiden uden at skulle forbi sitet og kontrollere. En feature jeg kunne bruge på www.edbpriser.dk :)

Developer Tools

F12 tasten giver dig direkte adgang til et testværktøj for os udviklere. Herligt at det er indbygget i browseren så vi kan debugge (X)HTML, CSS og JavaScript.

,

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>