Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Ny identitet som websiteudvikler.dk

Jeg har i et par år haft min “Kevin Steffer” blog, og har længe søgt efter en identitet som ikke kun var mit navn – noget som cementerede det jeg brænder for at blogge om, og i en mere dedikeret retning.

Derfor har jeg nu omdøbt min blog til websiteudvikler.dk, fordi det er det jeg gerne vil identificeres med. Men vi ved jo også, hvor omfangsrigt det er at udvikle websites. Og til trods for det, så er det faktisk alt det jeg vil favne i mine indlæg. Så forvent ikke en mere snæver stilet blog, men en mere dedikeret blog med fokus på de tekniske aspekter i udarbejdelse og vedligeholdelse af webløsninger.

Håber jeg kan beholde dig som læser fra min “Kevin Steffer”-blog og at jeg kan samle et bredere dansk sproget netværk af tekniske personer på denne måde.

Men det er jo ikke problemfrit og jeg er meget i tvivl om hvad du synes om mit identitetsskifte.

Er det ok bare at skifte mit twitter username fra kevinsteffer til webudvikler og dermed tage hele mit follower netværk med over på min nye identitet?

Eller er det mere rigtig at orientere mine followers om min nye identitet på twitter http://twitter.com/webudvikler ?

Hører helt vildt gerne dit synspunkt.

– Kevin


3 Kommentarer

  • […] This post was mentioned on Twitter by Felix Sanchez and Kevin Steffer, Kevin Steffer. Kevin Steffer said: Ny blog-identitet – hvad er god skik overfor sit netværk af followers og subscribers? Lad mig høre din mening http://bit.ly/ny-identitet […]

  • Synes det er fint du har skiftet navn på den måde – har selv haft samme tanker som dig, og har til dels skiftet identitet i form af at jeg valgte at starte på twitter som Codenerd og ikke martinnielsencom eller noget i den stil. Derudover har jeg længe overvejet om jeg skulle flytte mit hovedodmæne over på mit codenerd.dk domæne – men da min blog både har udvikling og film som emne, har jeg ind til videre valgt at beholde martin-nielsen.com som hoveddomæne.
    Men jeg tror helt sikkert det er det rette skift for din blog med det indhold du har, tror det er væsentlig nemmere at få besøgende ind når de søger efter website relateret emner

  • Kevin Steffer siger:

    Tak for dine synspunkter og dejligt at høre, at du synes det er en fin måde at gøre det på. Jeg tænkte, at jeg måtte prøve det, hvis jeg skulle blive klogere på det.

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>