Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Stof til sommerferiens lange aftener

Jeg har ferie i uge 28,29 og 30 men jeg har lige noget som jeg synes ville være sjov lige at præsentere ganske kort her inden ferien.

Woopra

woopra_2

Software som jeg selv skal lege lidt med om aftenen når mørket er faldet på og der er tid til at hygge sig med Facebook, Trends og Tricks er et lille statistik værktøj som hedder Woopra. Woopra er i skrivende stund et beta program som ikke garantere noget som helst, men det er helt sikkert et kig værd.

Woopra bullets

  • Live statistik
  • Live oversigt over besøgende med mange detaljer
  • Live overblik over hvilken side brugerne på sitet ser på
  • Mulighed for at starte chat med websitets brugere
  • Cross-platform software

Download her

Microsoft SharedView

sharedview_2

Et lille program hvor man kan holde online-møder ved at dele sin desktop vinduer og dele dokumenter og hvor man også kan give brugere kontrol over sin computer, så det kan mere end bare online-møder med også bruges til hotline og support osv.

Programmet kræver at man har en Microsoft LiveID konto (Hotmail/Live konto). Man kan så invitere deltagere via Messenger og programmet ligger sig så i toppen af skærmen som det kan ses her ovenfor.

Programmet giver også mulighed for at man kan chatte sammen og alle kan se hvem der har kontrol over skærmen osv. Et lille program som helt klart nok skal finde vej til IT afdelingens skrivebord.

Download her

God sommer!

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>