Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Twitter spam eller en fejl i platformen?

Jeg har fulgt nogle indlæg vedr. kommunikationsformen på Twitter

Det er uomtvisteligt, at der er problemer med, at man kan sende hinanden DM-er (Direct Messages) så snart man følger en person. På eks. Facebook skal man godkende hinanden. Det er ikke tilfældet på Twitter, her kan du sende uopfordrede beskeder, men er det spam når det er 1-1 kommunikation?

Spam is the abuse of electronic messaging systems (including most broadcast media, digital delivery systems) to send unsolicited bulk messages indiscriminately

Læs mere

1-1 kommunikation er det bulk messages, nej. Men det kan godt være unsolicited (uopfordret). Men det kan man jo ikke spørge om eller give accept/godkendelse på i Twitter. Men det er netop hele styrken på Twitter og det som gør kommunikationen så simpel og lige til. Ligeledes gør det også Twitter meget mere simpel at komme i gang med at bruge, fordi man ikke først skal samle sig et netværk ved godkendelser, men blot ved at finde nogle relevante personer og så “Follow” dem, så får man hurtigt et netværk op at stå, og det kan hurtigt blive ret uoverskueligt, hvis man følger mange.

Kritikken, som kommer frem i ovenstående udvalg af Tweets, er sikkert berrettiget til en hvis grad, men jeg vil mene at så længe platformen (Twitter) ikke forhindre det, så må man vel acceptere platformens mangler og styrker på godt og ondt. Hvem har i dag ikke et spam filter på deres e-mail kommunikation, fordi at teknologien ikke giver mulighed for at styre spam?

Spam er overalt, lige fra de “unsolicited” reklamer som jeg skal se på, det har jeg jo heller ikke ønsket til de mails og kommentarer jeg modtager på min mail og min blog. Jeg kan ikke rigtig gøre noget andet end vente på et intelligent system som kan fjerne dem for mig, uden at fjerne de ønskede informationer.

Vi må vente på at Twitter for rettet den “fejl” at man kan DM’en en Twitterprofil uden at man følger den Twitterprofil som ønsker at sende en DM.

– jeg går lige igang med at skrive en mail til Twitter folket – de må kende til problemet.


Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>