Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Velkommen til min weblog

Hej,

Glædeligt du kiggede forbi.
Jeg vil her i mit første indlæg lige introducere mig selv og give dig indtryk af hvad du kan forvente at høre fra min blog.

Jeg startede i Co3 i sommeren 2001 og havde godt et år forinden min debut i branchen indenfor web. Jeg er autodidakt i mit fag, men det er gudskelov ikke så unikt i denne branche og jeg har da indhentet lidt med en Microsoft certificering. Men min interesse og min hobby nemlig udvikling med og indenfor de seneste teknologier har drevet mig til den jeg er i dag.

I dag laver jeg tekniske oplæg, kravspecifikationer, analyser, tilbud og programmere også en del af de løsninger vi laver. Midt i disse processor varetager jeg at vores kunder bliver klædt på i processen til at bruge og forstå vores løsninger og idéer. Jeg har også ofte kundens eksisterende samarbejdspartner på IT med i dialogen og vi får ofte sammen til opgaven at løse integrationsopgaver som jeg udviser stor respekt for bliver en win-win situation så vi lærer hinanden-, kundens behov- og kundens forretningsgange bedre at forstå, håndtere og dermed også at udvikle.

Og det er netop udvikling som du vil komme til at høre mere om på denne blog, både på et bredt teknologisk plan men også til tider ned på teknisk niveau. Og min indre opgave er dels at belyse tekniske tanker af det som giver vores kunder forretningsmæssig mer-værdi, dels at give dig inspiration og dermed også indblik i vores arbejde.

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>