Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/websiteudvikler.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Virtual Private Cloud, Amazon snart klar til dit LAN

I dag fik jeg nyheden fra Amazon Web Services at de nu i en “Limited BETA” udgave af “Virtual Private Cloud” har startet muligheden for at få EC2 servere ind i virksomhedens LAN (interne netværk) via IPSec VPN.

Det åbner op for de lidt udfordrende ting som at binde servere sammen med fx et eksisterende Active Directory i virksomheden. Hvis vi kan få maskinerne ind på LAN siden kan de også sikres med de interne sikkerhedssystemer og “policies”. Og ikke mindst pga. Active Directory integrationen kan de nu meget nemmere indgå i Single Sign-On systemer.

Jeg har i dag forespurgt på at få adgang til det i den begrænsede beta udgave, så jeg er meget spændt på om jeg får en adgang til at eksperimentere med.

Skynd dig og lav en forespørgsel på Virtual Private Cloud

,

Skriv et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>